Valparna har börjat öppna ögonen!


20130824-083449.jpg
God morgon bloggen!

När jag kikade ner i valplådan i morse fick jag en glad överraskning, valparna har börjat öppna ögonen! 😀 Inte så mycket än så länge men det har börjat, men det som gjorde mig allra gladast var att även lillkillen har börjat öppna ögonen! Trodde nästan att han skulle hamnat lite efter i utvecklingen då han hade en lite taskig start och är ca hälften så stor som den andra men icke han är med precis lika mycket som de andra! 🙂

Denna lördag kommer att vara fylld med programmering, hittade en lösning på appen igår så tror jag är nära att få den att funka! 😀 Vill ha en klar innan jag börjar skolan för att annars kan det nog bli lite snurrigt med alla olika programmeringsspråk, vilket betyder att förutom denna helgen Hr jag bara nästa vecka på mig också så dags att sätta igång! 🙂
Puss puss

Ps fler bilder på valparna kommer när de slagit upp ögonen helt! 😀