Det börjar bli lugnt!


DSC_0024 DSC_0025

 

God middag!

Äntligen börjar lugnet lägga sig här hemma och bli som det står i alla valpböcker som jag kommit över att det ska vara de två första veckorna! Bara en vecka för sent! 😉 Jag har fått sova i två hela nätter nu då Nopplis behöver inte längre få på toa var 3-4 timme och minst en gång mitt i natten för att inte kissa ner golvet och valparna gråter inte längre var och varannan minut hela natten igenom!

Tror att gråtandet har minskat för att Nopplis har lärt sig att hantera det, innan har hon varit lite förtvivlad över att de gråter och inte verkat riktigt veta vad hon skulle göra utan bara lagt sig när och typ lagt huvudet på dem, vilket är ganska oeffektivt har jag märkt! 😉 Nu är hon lite mer med på noterna så om de gråter börjar hon slicka på dem och buffar dem mot juvren och de tystnar! 😀

Dessutom börjar nervositeten släppa nu, nu känns det som är de inte är riktigt lika sköra längre och alla går upp i vikt som de ska, en är dessutom bara 16g från att ha dubblat sin födelsevikt så det kommer den göra imorgon, är bara lite förvånad att det inte är den största då den har känts överlägsen i viktuppgången! 😉 Men lilla har smugit sig förbi! 😉
puss puss