En vecka


DSC_0012 DSC_0015 DSC_0004 DSC_0009 DSC_0386 DSC_0393

 

God eftermiddag!

Ikväll kommer valparna fylla en hel vecka! 😉 Valplådan har blivit lite mer portabel nu, älsklingen kom på det igår när jag var på jobbet då han inte stod ut med att vara i sovrummet hela dagen och Nopplis inte gillade att inte kunna vara i samma rum som både oss och valparna samtidigt! De trivs väldigt bra i sin lilla valplåda! Den är perfekt när vi ska iväg på saker också, för det var ju de enda jag inte tänkte på när jag planerade hur valplådan skulle se ut, portabel! 😛

Annars går allt himla bra här, har börjat dra ner på stödfodringen på lillkille, han är inte direkt sugen på den iaf och har läst så många skräckhistorier om valpar som fått ner mjölken i lungorna och dött av lunginflammation så vill inte direkt utsätta han för risken när han ändå äter bra från mammsen nu och går upp i vikt! 🙂
puss puss