Valparna 5,5 dagar


valpar5,5dagar

 

God förmiddag bloggen!

De senaste dagarna har det varit väldigt mycket och väldigt lite att göra, och på det extremt lite sömn, valpar vet verkligen hur man håller folk vakna! 😛 Men inatt var faktiskt första natten som vi fick sova hyfsat bra(allt mer än två timmar är heaven just nu) så det är antagligen därför jag orkar pallra mig in här! 😉

Lillkillen(ja jag vet jag måste döpa dem, men gick på ett en nit i mina namnval så måste börja om), den brune har fått lite extra uppmärksamhet, han gick inte upp som han skulle så började stödmata honom! Han var väl sådär lycklig med det i början men har kommit över det nu och det går bra och han har börjat gå upp i vikt som han ska! 🙂 Även om han fortfarande är mycket mindre än de andra, men det är iaf bara två som är mer än dubbelt så stora och nu kan han slåss för sin spene så det ser jag som goda framsteg.

Imorgonkväll blir de en hel vecka, tänk då är det inte långt kvar innan det kommer börja öppna ögonen, längtar verkligen tills de blir lite större(och mindre sköra, min nerver är en aning spända 😛 ) och om jag ska vara ärlig tror jag Nopplis också längtar efter det, hon är jätteduktig med dem men ibland tröttnar hon, speciellt som hon inte fått sova mer än jag! Och när det piper ser hon ut som hon bara vill be dem att hålla truten! 😛
Puss puss