Mer bilder på underverken!


DSC_0348

DSC_0354

DSC_0358

De är verkligen helt fantastiska små liv, kan ligga i sängen bredvid och bara beundra dem hur länge som helst! 🙂 Haha fast det går ju inte blev en hel del att göra, tvätta och fixa och dona efter att vi kom mitt i natten igår!

Man borde väl inte favorisera valpar, men den lilla bruna pojken är bra häftig, inte bara för att han läckert brun men han har också en himla gullig personlighet, liten men stentuff, han har inga problem att buffa sig fram mellan sina större syskon till en spene, om det är över eller under sina syskon spelar mindre roll, och att ligga på rygg och slörpa är också nice! 😛

Haha men sen har han en liten fördel då man alltid kan säga att han är han, de andra är fortfarande en svart massa, förutom den största som är mycket svartare än de andra, alltså tan-teckningen är mycket mindre på henne, ska bli superspännande att se hur hon kommer se ut när hon blir lite större! 🙂 Ska se om jag kan få en ordentligt bild på henne sen, vill inte in och pilla för mycket, ligger hellre och väntar på tillfälle! 🙂
Puss puss