Nervositeten kryper genom rummet…


nopplisiladan

Att Nopplis kommer valpa på ett eller annat vis idag är ett faktum, dock börjar jag bli nervös att det kommer att ske på ett djursjukhus. Det är nu ungefär 1,5 timme sen jag såg den yttre fosterblåsan kika fram, och sen dess har det inte hänt någonting, Nopplis yr runt i valplådan och slicka och har sig blandat med att ligga och sova. Men några direkta verkar har jag inte sett än så länge…

Allt är redo för att valparna ska kika ut men icke sa nicke än så länge, har pratat med veterinären som ville att vi skulle avvakta tills det har gått iaf två timmar, det känns lite för snart just nu. Kan inte se att Nopplis gör någon som helst ansats att vara på väg att valpa, men vad vet jag. Kommer iaf vänta tills älsklingen kommer hem, för då har det gått ungefär två timmar..

Återkommer när det händer mer…
puss puss