Bebis, bebisar och ännu fler bebisar!


nopplis070813

God morgon eller middag fina läsare! 🙂

Idag är jag hemma hos mammsen, hon var inte hemma när jag skulle hit igår så det fick bli idag istället, vilket verkligen inte gjorde något då det kom en ny liten bebis inatt som är så himla söt!! 😀 Så håll utkik på hästbloggen så kommer hela gänget bilder upp där snart! 😀

Nu har jag två lediga dagar vilket är sååå himla skönt, och i natt sov Nopplis i sin låda igen, men denna gången bäddade hon runt en del också vilket ju är en väldigt positivt tecken! 😀  Dock låg hon i sängen när jag vaknade imorse igen! 😉 Haha men man får vara glad för det lilla! 😉 Full rulle är det också i magen, lägger man en hand på känner man massor med små puttar och sprakar, ascoolt! 😀

Nu ska vi ut till bebisarna! 😀
puss puss