Frukost och Nopplis i valplådan!


IMG_3687

God morgon bloggen! 😀

Igår kväll fick jag äntligen Nopplis att ligga i valplådan, har lagt ner henne där när vi ska sova men hon har bara hoppat upp i sängen! 😛 Men igår kom hon fram till att det nog var rätt skönt där i valplådan för hon låg där en bra stund, vet inte riktigt hur länge eftersom jag somnade! 😉 Och när jag vaknade var hon tillbaka i sängen men iaf ett litet steg på vägen! 😀

DSC_1201

Dagens frukost var en annan femma, gjorde min vanliga frukost med mackor, ägg och yoghurt med lite piff! 😉 Men den tog mig över en timme att få i mig den då jag var mätt redan efter ett ägg och en halv macka… Skit skumt, då jag snarare brukar vara bottenlös! Jaja gott var det iaf! 😀 Förutom Neem-pulvret då såklart som jag precis kom på att jag druckit i över en månad nu, börjar fundera på om det verkligen hjälper eller inte… hmm.. Mot min mage funkade de iaf inte, fick gå tillbaka till mina laktostabletter efter att jag inte stod ut med magontet och alla andra laktos-symtom…

Jaja nu är det dags för en lunchpromenad! See u!
puss puss