Nipprig!!


Hej..

Känner mig olidligt förvirrad just nu!! Fick ett sms imorse med en bild som jag inte riktigt kan tolka vet inte vad jag ska tror antigen är det helt fantastisk eller så är det ren katastrof, och efter all otur vi haft på de området och med tanke på att hade det varit fantastisk borde jag sett ett firande gissar jag på katastrof. Men samtidigt brukar de inte skicka bilder på sånt…

Eller så är det någonstans mitt i mellan och jag kan inte få något svar för att de är mitt uppe i kaos och försöker lösa situationen, eller så har de helt enkelt annat för sig och trodde bilden talade sitt tydliga språk! Snuck snuck vad trött jag blir på mig själv som måste analysera sönder allting istället för att vänta och se vad som händer….

Så jag hoppas och håller både tummar och tår att all faktiskt har gått bra… och att jag snart får höra hur det går!
puss puss