Ledig dag!


moi030813

Okej, jag sitter verkligen och njuter av lugnet, är så skönt att inte ha några måste över huvudtaget idag! Eller ja vi har redan tvättat allt i tyg väg i hela lägenheten och just nu ligger täcket på tork ute på uteplatsen! Och sen ska vi även städa hela lägenheten och kanske även åka och kika på lite nya sängkläder! Detta ska alltså bli en riktigt lägenhetspyssel-dag! 😀

Men vi måste också åka ut på en (kort)långpromenad och njuta av det fina vädret, Nopplis börjar dock bli ganska stor och trött så det är inte direkt så vi kan gå vilse i Snogeholm och vara ute i flera timmar! 😉

Lite skönhetsvård ska också hinnas med, mina naglar ser ut som crap och minns knappt när jag använde en ansiktsmask senast! 😉 Verkligen mycket man inte hinner med när man jobbar som en galning! Haha! Först blir det nog dock lite programmering då älskling pysslar med sina flygplan just nu och inte är redo att städa än! 😉
Puss puss