Fredag!!


foreFöre!

efterEfter! 🙂

Hello finisar! 😀

Äntligen är det fredag och jag har slutat jobbet för att vara ledig en hel dag! 😉 Haha låter inte så mycket men det ska bli himla skönt iaf, plus det faktum att denna vecka snart är över då det har blivit väldigt mycket jobb, 110%  för att vara exakt! 😉

Då det hade kommit upp ett nytt Twenty-tema, Twenty Thirteen, var jag bara tvungen att prova det, och då passade jag på att fixa till lite i menyerna, uppdatera arkivet som jag helt glömt bort och låg drygt ett halvår efter och även uppdaterat min presentations sida, This is me! Haha!

Gillar det temat, färgerna är sköna, men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska behålla headern eller byta till en med mer personliga bilder, så jag tänkte fråga er, vad tycker ni? 🙂 I vilket fall som helst ska jag nog ut och fota lite imorgon, antingen till headern eller till outfits eller båda! 😉

Men nu ska jag ut på en promenad! 🙂 Puss puss