Mitt höstprojekt


9224-fina-canvas-tavlor-shabby-chicTavlorna finns här.

Ett projekt som jag vill börja med till hösten/vintern när valparna flyttat hemifrån eller iaf ut i köket 😉 , är att gör om i vårt sovrum! Är redan sjukt trött på de röda väggarna och att man inte kan ha något annat än rött eller svart/vit till för då skär det sig! Jag älskar ju ljusa färger, helst pasteller, det får mig på pigg och på bra humör helt enkelt, det får inte blodrött som snarare får mig att tänka på en bordell eller mordplats! Mysigt värre! 😛

Har inte riktigt kommit på vilken färg jag vill ha än, men just nu lutar det lite åt ljus/mintgrön eller ljusblå, men det hinner ändras, något jag definitivt vill ha iaf är canvastavlor som de ovanför, är helt  frälst i såna och går bara och suktar efter dem varje gång jag är i en inredningsbutik! 😉 Speciellt de med små gulliga citat och söta motiv! 😀

Fast egentligen borde jag kanske inte planera så långt i förväg, har ju fortfarande mitt sommarprojekt, att måla om skåpsluckorna i köket kvar att göra och där har det ju inte hänt någonting än så länge! 😉 Men det kommer och det är alltid underbart att drömma sig iväg en stund! 🙂
puss puss