En liten spark! 2


Foster 001

God middag bloggen! 🙂

Idag har varit en riktig slöförmiddag, vet inte riktigt varför men har inte riktigt orkat ta tag i mig själv… Kanske är allt jobb som börjat ta ut sin rätt! 😉 Haha nja tror snarare det är för att jag inte hade någon plan över vad jag skulle göra när jag gick upp i morse, då blir det så här! 😉

Men en sak har jag hunnit med, jag har känt hur det sparkar inifrån Nopplis mage!! Det var helt otroligt, kändes verkligen som något pyttelitet sparkade mig i handen sååå cute! 😀

Nu måste jag dock springa bort till Ica, behöver lite lunch till jobbet och ska se om jag hittar någon smaskig bebismjukismat till Nopplan som jag kan växla med då hon börjar blir riktigt kräsen! See u Later!
puss puss


2 tankar om “En liten spark!

Kommentarer är stängda.