Bara 14 dagar kvar!! 2


IMG_3616IMG_3621 IMG_3625

 

God morgon bloggen!

Idag blev det lite nya bilder på Nopplis och hennes bula, men det är inte alldeles enkelt då hon verkligen inte är still ever!! Men hon börjar verkligen bli stor och lite otymplig, men förutom att hon tar det lite försiktigare ner ur soffan och ur bilen, är lite lugnare och nu tycker om när man bär henne märks det ingen som helst skillnad på henne, vilket är superskönt! 🙂

Men nu börjar verkligen nedräkningen, om exakt två veckor är det dags!! 😀 Det ska bli såå himla spännande, idag har jag fullt upp men imorgon efter jobbet ska jag åka och köpa alla grejer som behövs till valplådan och valpningen! 🙂 Och sen kommer ju valplådan på onsdagkväll! 😀

IMG_3611

Men nu måste jag sticka, men här är min frukost idag, provade ett nytt bröd som heter Havre Trippel från Polarbröd, sååå himla gott! 😀 Dock hade mina grönsaker dött så blev lite ogrönt idag! Annars älskar jag att har grönsaker på mackan, känns så himla fräscht! 🙂
Puss puss


2 tankar om “Bara 14 dagar kvar!!

  • Pappa

    Va roligt att se ,vi har ju inte hörts på ett tag så jag visste inte om det blev några .Glad för din del,lider lite för Pierres del. Är på jobb kommer hem till nästa helg, jag ringer då hälsa gubben Puss P

Kommentarer är stängda.