Nopplis nya favorit-sovställning och-mat


DSC_1047

Så här ligger Nopplis stor del av tiden hemma i soffan, antagligen för att magen är lite otymplig men hon är så übercute när hon gör det! 🙂

DSC_1073

Och nu när hon är i slutet av sin dräktighet har hon gått över till mammafoder och hon ÄLSKAR det, fast sen älskar hon typ all mat hon kan komma över just nu! 😉 Jättetrevligt eftersom hon var lite mer kräsen för ett par veckor sen, nu behöver jag inte oroa mig för att hon ska få i sig för lite! 🙂

Håller på att planera hur jag ska fixa en valplåda till snäckan, ska till biblioteket då jag såg att valpningsboken fanns inne, har dessutom ett fjärlån som kommit in så måste dit iaf, har redan läst den men där beskriver de hur man kan göra en valplåda själv så tänkte kika in det då det verkar som den mest praktiska lösningen då man kan få den precis som man själv vill! 🙂 Så jag ska nog pysa med en gång så jag hinner få något gjort, plus att grannen ovanför mig spelar någonting med basen på högsta volym som håller på att driva mig till vansinne!! 😛
puss puss