Ute och fiskar


20130722-201831.jpg
God kväll bloggen!

Idag har varit en rätt händelselös dag, har sovit piss så vaknade sent och hade då ont i mest hela kroppen, snuck snuck.. jaja shit happens.. Nu när det har blivit lite svalare, mitt på dagen när det är som varmast orka man ju inte göra någonting, men vi har himla tur med våran nuvarande den blir inte alls lika varm som våran förra där man knappt kunde vara inomhus för man höll på att dö av värmeslag! 😛 haha nu kom jag ifrån ämnet det jag skulle säga var, att nu när det har blivit lite svalare passade vi på att åka ut och fiska, eller ja, älsklingen fiskar och jag fotar, mest honom då det blir såna underbara kontraster mellan honom och sjön! 😀

Får dock se om vi blir här ute så himla länge då gnälliga jag nästan tycker det var lite för kallt(jag vet jag är hemsk, aldrig nöjd! :P) men ska iaf försöka hinna med lite programmering, här ut är det så himla inspirerande att vara! 🙂 Haha nu sa älsklingen att han redan tröttnat på att fiska så det får nog blir programmering hemma, men nu har jag får inspiration iaf! 😀
Puss puss