Nopplis ultraljud!


nopplisultraljud

God morgon bloggen!

Precis hemkommen efter ett 14 timmar långt pass på jobbet, trött som sjutton men det går nog över! 😉 Då vi var på matmarknad och matshopping igår hann jag inte delge den goda nyheten vi såg hemma hos mamma! 😉

Bilden ovan visar en av Nopplis ca 4-5 st(vad vi kunde se) valpar som guppar runt inne i henne! 😀 Det var jättehäftigt då det var fullrulle där inne, vilket såklart inte syns på bilden tyvärr! 😉 Och för er som inte sett är så haj på ultraljud(har redan fått frågan av två) så är det svarta i mitten fostersäcken och det vita inuti fostret! 🙂

Det är så häftigt att det imorgon bara är tre veckor kvar innan de ska komma! 😀 Dags att börja förbereda! 🙂 Och grilla min äldsta storasyster som har fött upp många kullar hur hon brukar göra! 😉 Puss puss