Dagens klipp på Bubblerooms rea


Juli KnitDiko Shorts

God middag fina läsare! 🙂

Något ni som läst min blogg ett tag kanske märkt av är att ju fattigare jag är dessutom mer shoppingsugen blir jag! 😉 Antagligen för att man alltid vill ha det man inte kan få! 😉 Idag gled jag in på Bubbleroom och kikade in deras rea, fanns massor med fint och ovan ser ni mina favoriter! 😀

Båda för under 400:- då det hade 20% extra rabatt på rea-priset! 😀 Shortsen är ju bara superläckra och jag tror att ihop med tröjan hade man nog kunnat bli übercute! 😉 Gillar kombinationen långtröja och shorts då jag sällan fryser om benen men alltid fryser om armar och axlar så fort det blir minsta lilla kallt! 😛

Hihi nu ska vi ut och njuta av det fina vädret, kamera var död sist så kunde inte ta bilder på min nya underbara outfit, dock är det alldeles för fint väder idag för att jag ska kunna ha den(är jeans och långtröja) men ska försöka knäppa ett par bilder på dagens lättare outfit när vi är ute! 🙂
puss puss