Jag kom in på mina kurser…


programmerare

Okej jag erkänner har varit helt borta från bloggen ett tag nu men det är för att livet har tagit sååå himla mycket tid, vilket såklart är helt underbart för mig som älskar fart och fläkt men samtidigt lite drygt för er..

Men nu kommer nog livet lugna ner sig lite och istället bli lite mer tid för grubblerier, vilket jag verkligen behöver just nu, då jag fick svaren för kurserna jag sökte till höstterminen kom för ett par dagar sen… Kom in på båda de första två, och blev struken på den tredje då jag inte för läsa fler kurser i höst(tillsammans blir de två första 150% så tror det räcker! 😉 ).

De kurser jag kommit in på är, Databaser, HTML, CSS, JavaScript och PHP och Datavetenskap I, båda verkar superspännande och det enda som håller mig tillbaka från att inte bara tacka ja till båda är att jag inte är riktigt säker på att jag orkar med 150% studier, kan bli lite väl stressigt och jag vill ju inte heller göra ett dåligt jobb för att jag inte hinner med… Men samtidigt är den ena kursen bara i höst så det är bara i ca 4 månader som det blir stressigt sen är det över och till våren blir det lugnare, just nu har jag bara 50% där, men finns väl en chans att jag kommer söka någon mer kurs då men kanske bara 15 poäng på den så det blir 100%! 😉

Den ena ligger i Malmö, och är med normal undervisning på 50% medans den andra är i Blekinge med internetbaserad distansundervisning på 100%, så den i Malmö kommer ju kosta mig 1150:- i månaden på pendelkort medans denna andra inte kommer kosta mer än studielitteraturen. Men samtidigt föredrar jag ju verkligen att åka till en skola och träffa både klasskompisar och lärare istället för att sitta hemma och uggla tills jag blir knäpp! 😛

Haha så jag har mycket att fundera på… Får väl se hur det går! 😉 Har ju två veckor på mig att bestämma mig! 🙂
puss puss