Jag har druckit döden i pulverform…


God morgon fina läsare!

Blev en lång tur hos mamma igår, ska spendera större delen av min semester där så vi hade lite saker att gå igenom och så, sen när jag kom hem skulle vi tvätta så växlade mellan att vara i tvättstugan och ligga i halvkoma i soffan! 😛

Men idag känner jag mig som en ny människa så nu ska bli lite roligare här! 🙂 Börjar med att visa min nya drink som jag från och med igår morse dricker 2 gånger om dagen;

dodenipulver

Neem-pulver, ska dricka det för att få ordning på min mage efter tetralysalen, men det är inte lätt då det är den värsta saken jag någonsin smakat!! Magen nästan vänder sig bara jag tänker på den!  Blä! 😛 Läste om det på bloggar och där var det någon som drack det bara för att vara hälsosam, det förstår jag verkligen inte, hade det inte varit för att min mage är ledsen 95% av tiden skulle jag aldrig kunnat tvinga i mig den! Smakar lite som en blandning av ren sprit och bark ich.. Ska vara supernyttigt iaf och vara bra för acne så ska göra en mask av lite pulver sen och prova, funkar det ska jag även prova att ha det i min hårbotten som alltid varit lite kinkig men värre på senare tiden!

Egentligen inte konstig det smakar skit när det funkar till allt! Man kan ju liksom inte få allt utan att ta bort något! 😉

Men nu måste jag iväg, är busy i typ en timme sen total semester!! Gött!! 😀
puss puss