Räknar timmarna..


jordgubbar+yoghurt

God middag bloggen! 🙂

Mår såååå jäkla bra just nu, efter arbetspasset idag går jag på semester, så räknar nästan timmarna just nu! 😀 Dessutom verkar magen mycket lugnare idag, vilket både känns lite oroande(då jag åt yoghurt till frukost, och det tyder ju på att det kanske är något annat är laktos som spökar) och väldigt skönt! 🙂 Har fått lite jordgubbsdille just nu så det fick också följa med i frukostskålen, är sååå sjukt gott att jag gärna skulle vilja proppa det i mig typ jämt! 😉 Mums mums! 😀

Min lilla älskling har tandvärk så får väl se om det blir något spännande ikväll eller om vi bara tar det lugnt, hoppas inte det då jag vill fira i min första semester ever OCH att min bästa polare har fått en lägenhet i stan och kommer flytt ner till oss inom det närmaste, helt jäkla underbart!!! 😀

Wiiiii!! Men mer om det senare, see u later guys! 😉
Puss puss