Crappy night…


trtt-gustaf-1_124044648_141309342

God middag bloggen!

Jobbade i natt, det var en riktigt pärs då jag hade världens huvudvärk och bara ville gå och dö typ halva natten! 🙁 Så när jag väl slutade kan jag ju lugnt säga att jag var dötrött, ville egentligen sova en sväng men av någon anledning vill inte kroppen det. Dock är huvudvärken borta nu iaf, nu har jag ett annat problem, värsta magontet jag någonsin haft, kände av det i natt också en inte lika mycket som nu, det känns lite som någon slagit en knut på min mage och dragit åt ordentligt! Blä!

Snuck, men trots att den dag antagligen kommer gå i slowmotion ska jag försöka få lite gjort iaf, har nu äntligen gjort framsteg i mitt CoreData-programmerande så hoppas det kommer lossna nu! 🙂 Hoppas vädret blir bättre i em, det ska det bli enligt klart.se, för då ska vi åka ut någonstans och fota lite om jag mår bättre! 🙂

Men något som var positivt med denna natt var iaf att det var mitt näst sista arbetspass bara det imorgon kvar sen har jag semester!! 😀 😀
puss puss