Fisketur, grillkväll och blindtennis!


DSC_0646

DSC_0660

DSC_0661

DSC_0664

God middag bloggen!

Gårdagen blev precis så underbar och skitrolig som jag hade förväntat mig! 😉 Först åkte vi ut till Snogeholm, var lite svårt att hitta någon vettig plats då typ resten av Ystad också var där! 😛 Men tillslut hittade vi en supermysig liten vik där de andra tre fiskade(fick dock inte upp något större än fisken ni ser ovan! :P), jag fotade och så grillade vi korv! 😀 Vädret var helt underbart men det blev liiite kallt framåt tio så då åkte vi hemåt igen! 😉

När vi kom hem gick vi bort och spelade Tennis som vi hade planerat sen tidigare, vad vi inte hade planerat var att klockan skulle vara närmare än 11 innan vi kom ut, det var bäckmörkt och då är det skitsvårt att spela tennis, man har liksom ingen aning om var bollen är förrän den viner förbi en typ! 😉 Haha men det var skitroligt iaf! 😉 Sen blev det typ en människohög i soffan, det var armar och ben över allt när vi myste med lite filmkväll en stund! 😀

Idag är det jobbet som gäller, 11 timmars göttigt pass, men nu när det är slut har jag bara två pass kvar nästa vecka innan jag går på två veckors semester!!! 😀 Min första semester ever och det ska bli helt underbart! 😀 Om inte innan kommer då bli en hel del förändring i Layouten här i bloggen! 🙂
Puss puss