Valpar, CoreData och hjärnkli!


DSC_0601 DSC_0603

God kväll bloggen!

Räknade ut att idag har det gått precis en vecka sen Nopplis blev parad första gången, tiden går verkligen alldeles för fort! :O Men hon har blivit lite lugnare och slöare plus lite keligare tror jag, kan vara så att jag hittar tecken för att jag letar efter dem! 😉 Men än så länge bådar det iaf gott! 🙂 Kommer uppdatera hur det går med henne någon/några gånger i veckan från och med nu! 😀

Har suttit och slitit mitt hår över CoreData i flera veckor nu och på något vis känns det som jag inte kommer någonstans, fattar inte hur något som är till så himla stor hjälp kan vara så himla krångligt, och trots att jag hittade en tutorial som jag trodde skulle vara strålande, insåg jag när den var slut att den hade glömt helt att ta upp det jag behövde!!! Suck suck!

Nu när skolan är slut och jag inte har jobbat på en vecka är det typ det enda jag jobbar med, förutom när jag åker till mamma och pysslar med hästarna! 😉

Det är också något som är jobbigt, att skolan är slut, helt plötsligt har jag ingen plan längre, har liksom inget slut mål med livet just nu, visst har mål att göra klart appen och om Nopplis är dräktig kommer det också ha ett slutmål. Men på något vis räcker det inte riktigt och det är skitjobbigt för det känns som det kliar i hjärnan liksom!! Vet inte heller riktigt vad jag ska göra åt det, just nu väntar jag mest på att de förhoppningsvis ska gå över av sig själv men vet inte om det kommer funka på det visst tyvärr..

Haha detta inlägg blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, vet inte riktigt vad jag ville ha sagt plus att jag har en gosig huvudvärk(måste lära mig att använda mina glasögon när jag sitter vid datorn hela dagen) så det blir lite rörigt i huvudet! 😉 Behövde kanske bara pladdra av mig! 😉

God natt!
puss puss