Jag är Programmerare av mobila applikationer


DSC_0550 DSC_0545 DSC_0537 DSC_0536 DSC_0517 DSC_0531 DSC_0529 DSC_0512 DSC_0497 DSC_0488 DSC_0506

God kväll bloggen! 😀

I torsdags var jag uppe i Halmstad för allra sista gången typ ever, känns ruskigt sorgligt men också väldigt roligt att faktiskt vara klar och så fort jag får mina betyg som ska komma i slutet på nästa vecka kan jag titulera min App-programmerare(för att göra det lite kortare och enklare ;))! Dessutom hade vi en riktigt rolig avslutningsfest, även om jag fick i mig lite för mycket sprit och lite för lite mat! 😉 Bilderna är ett axplock av alla bilder jag tog på avslutningen och festen. 🙂

Men kommer verkligen sakna att inte längre åka till skolan, och alla mina härliga klasskompisar!! Känns dösorgligt, och jag har bestämt att jag aldrig mer ska plugga långt hemifrån om jag inte kan tänka mig att flytta dit för visst facebookvänner är nice men ibland vill man(iaf jag) träffa människor i verkligheten också! 😉

DSC_0583Sen den som kan berätta vad jag pratade om på denna bilden skulle verkligen göra mitt liv så mycket enklare, har funderat på de hela helgen då jag bara kan komma ihåg att vi pratade om vad vi hade för planer inför framtiden och kan inte för mitt liv komma på varför jag skulle göra denna gest för att beskriva mina framtidsplaner! 😛
puss puss