Världens sötaste friare fick nobben


DSC_0464 DSC_0462

God kväll bloggen!

Hela denna helg var vigd åt att åka på parningsresa med Nopplis, och då hennes helt underbara blivande man bor i Bohuslän blev det mååååånga timmar på vägen! Men trots tre dejter och runt 5-6 timmar minst ihop med den söta friaren(Visst är han helt underbar på bilderna??) vart hon inte riktigt tillräckligt sugen så hon fick stanna kvar där uppe och vi andra packade in oss i bilen och åkte hem igen! Över 100 mil på en helg….

Så nu gäller det bara att hålla tummarna att de lyckliga tu fattar tycke för varandra och det snart för jag saknar verkligen min lilla skrutta här hemma och Barbie följer efter mig som en liten skugga vart jag än går så jag gissar på att hon saknar henne lite också!

Men men annars var det en trevlig resa, sov över hos pappsen, det är verkligen mysigt där ute, och vi var en tur hos mormor och moster och där hade vi lite tur för min äldsta kusin var där som jag inte träffat på evigheter så det var trevligt! 🙂 Men förutom de fördrev vi en hel del tid på Torp, det ligger liksom i mitten så vi körde förbi det typ hundra gånger! 😉

Idag har jag fått en ny fin bisse för 1500:- och förutom det har fokus legat till hundra procent på plugget, eller ja typ 85-90% är så trött efter helgen att skärpan inte riktigt är på topp! 😛 Men får lägga tröttheten åt sidan för på torsdag gäller det, då är det avslutning i skolan!! Då ska appen var typ klar och vi kommer bli färdigutbildade app-programmerare! 😉 Ska bli dökul! Har precis gjort klart en rapport över LIA-n som skulle vara färdig idag så det känns bra, nu blir det programmering i ca 1 timme till sen kommer jag nog slockna i soffan! 😛 puss