Livet tar all min tid!!


Jippieisoffan

God kväll bloggen!

Förlåt för att jag är såååå himla tråkig här på bloggen, men blir lätt så när livet tar väldigt mycket plats som det gör just nu! 🙂 Men ska försöka vara lite roligare från och med nu, även om livet inte kommer lugna sig alls! 😉

Har spenderat nästan hela dagen hos mammsen, varit fullrulle men betäckningar, flyttat föl, tagit hem ston från betet för brunstkontroll, mm mm! 😉 Var där halv nio i morse och när jag åkte därifrån  sju i kväll hade vi knappt suttit ner i mer än fem min förutom vid lunchen!

När jag kom hem blev det myskväll med kex och ett par avsnitt av den nyaste säsongen av Top Model, det var föga imponerande men men! 😉

Imorgon blir det långresa, då ska vi till Stockholm, sådär 120+ mil på en dag, känns lagom! 😉 Vi ska upp och lämna en häst och titta på en annan, ska bli spännande även om min röv antagligen kommer ramla av! 😉

Men vi ses imorgon! 🙂
Puss puss