Strålande utställning


IMG_7530 IMG_7553 IMG_7564 IMG_7570 IMG_7579 IMG_7588 IMG_7595 IMG_7597 IMG_7600 bildDSC_0035

God kväll bloggen!

Nu vart man hemma igen, har krupit ner under en filt i soffan och tänker tillbaka på utställningen i förmiddags, det var verkligen väldigt spännande och framförallt roligt, Nopplis var jätteduktig! Lite nervös i början men när det släppt tror jag hon tyckte det var riktigt roligt och svansen gick i ett! 😀

Hon fick första kvalitets pris(=rastypisk hund, det bästa man kan få) sen blev hon BIR(Bäst i Ras) och kom fyra i gruppfinalen. Kunde inte varit mer nöjd! 😀 Jo förresten hon fick HP(=heders pris) också! 😀 Min duktiga lilla flicka!! 😀 Tre fina rosetter blev det! 😀

Har redan letat upp en ny tävling, finns en i Tvååker, en riktigt officiell hundutställning, men då snackar vi internationell och den ligger på dagen att Nopplis får vara med innan hon blir för dräktig(om hon tar sig alltså) så är lite tveksam än, men det hade varit kul att få en riktig bedömning på henne innan hon blir mamma plus att med den väldigt positiva kritiken hon fick idag, känns hon lovande! 🙂 Dessutom fick jag väl liiite blodad tand för detta! 😉
Puss