Skoldag!


God morgon bloggen!

Idag är jag på väg till skolan igen, LIA-halvtid, känns lite overkligt att över halva LIA-n redan har gått! Om lite drygt två veckor är det redan slut! 🙂 Appen går framåt och förutom att jag nu ska gör en lite större förändring som inte var inräknad går det som planerat! 🙂

Ett studiebesök på Science Park är det som står på schemat idag och det ska bli väldigt intressant! 🙂 Ska dessutom bli väldigt kul att träffa alla klasskompisarna igen, för näst sista gången… Men men får väl hoppas vi ses någon mer gång i framtiden! 🙂 Blev dock lite besviken då en inte på kommer, var inte hemma tills idag.

Det ska dock bli väldigt spännande att ta mig dit, det ska ta knappt en halvtimme men jag har sjukt ont i höften så får se hur lång tid det tar för mig, haltar typ fram! 😛 Haha men det ska nog gå bra har drygt 50 min på mig! 😉
puss puss