JAG ÄR FÄRDIG!!! 2


God morgon/förmiddag fina läsare!!

Man skulle kunna säga att jag studsat fram just nu!! 😀 Fick precis det slutgiltiga resultatet på den sista tentan, och jag fick VG!!! 😀 😀 😀

Happy happy happy!! 😀

Det betyder att nu är jag klar, jag är färdigutbildad hälsocoach, och så fort kurserna blir avslutade, det kan ta lite tid, upp till två veckor men det brukar det inte ta, kan jag ta ut min högskoleexamen! 😀 Det har visserligen tagit lite tid, men jag har inte gett upp och det känns underbart att ha i bakfickan, dock hade det ju såklart varit väldigt trevligt om det fanns några jobb inom det också, just nu finns det inte ett enda…

Men samtidigt är jag ju snart färdig app-utvecklare, och nästa steg är att gå in i datavetenskapen, får se om det bara blir för att utöka mina kunskaper i app-utvecklingen eller om det kommer leda till en examen inom det också! 😉 Jepp jag sitter lite fast i pluggträsket men om jag får ett jobb inom något av det jag utbildat mig till kommer jag såklart lägga utbildningar till sidan men annars måste jag ju göra något såklart! 😉

Haha men det var inte detta jag skulle prata om utan att jag nu är klar med min högskoleutbildning och det känns helt underbart! 😀 😀
puss puss


2 tankar om “JAG ÄR FÄRDIG!!!

Kommentarer är stängda.