En grymt bra dag!!!


Denna dag har varit så äckligt bra att det känns som det är alldeles för bra för att vara sant, som om någonting bara måste gå åt helvete nu!

Först fick jag tillbaka tentaresultatet på affärsplaneringstentan med godkänt, det var bara 24% som fick godkänt så bara det var underbart! Sen fick jag en av mina kollegor att ta mitt ena pass nästa vecka så jag kan gå till skolan, hon var den sista jag frågade då jag verkligen inte trodde hon skulle gå med på det, för hon får då väldigt mycket jobb, men hon var en ängel och fixade det!

Sen fick jag dessutom lite halvt reda på att jag även antagligen är godkänd på den andra tentan, men det kan ju hända att jag blev bortglömd eller att mailat försvann i hanteringen, då de bara hörde av sig till de som fick underkänt och jag fick inget mail… Men chansen är väl inte så stor att de gjorde det? Iaf borde det vara mer än 50% chans att jag nu är färdig utbildad Hälsocoach och det känns heeeeelt sjukt!!

På måndag ska vi iaf få svar svart på vit, så vet jag till hundra procent! 😀 Nu ska jag iaf fira den godkända tentan med en rom och cola! 😀
puss puss