Shopping på Emporia


20130520-203414.jpg
Blev en spontantur till Emporia då jag inte hittade de jag ville ha i Ystad och fick med mig ett par shorts hem! Wii.. Det var inte lätt alltså, hittade massa läckra shorts men fattar inte varför de måste vara så korta att trosorna nästan syns?? :S

Vad är den med den kvinnliga huden som är så åtråvärd att man måste visa typ allt?! Varför kan man inte lämna lite åt fantasin? Har vi så dålig fantasi idag? Funderade på om det beror på att jag väger lite mer idag och det är därför, men irriterade mig lika mycket på det förra året och då var jag verkligen tillräckligt smal och mycket nöjd med mina ben så tror inte det har någonting med det att göra. Utan mer med att man verkligen måste vara sexig jämt och ständigt på sommaren och det tycker jag är megatröttsamt! Vad är liksom meningen med det?

Men men nu hittade jag iaf ett par shorts som inte var superkorta och jättesköna! 🙂 Plus att jag hittade en tröja på Cubus som är supergullig och dessutom till halvapriset! 🙂
Visar de på imorgon! 🙂
Puss