Monday has its charms!


moi200513

God middag fina läsare!

Första dagen i veckan och en helt orörd vecka ligger framför mig! Pga det tråkiga vädret igår blev det bara massa programmerande inomhus, men hann med mycket nytt iaf! 🙂 Och idag har det blivit ännu mer av den sorten! 😀 Känner mig faktiskt riktigt produktiv! 😀

Men nu är det snart slut på det för idag, eller iaf för ett tag, ska strax hem då mamma ska iväg, och då tänkte jag passa på att ta en tur på stan och förhoppningsvis hitta minst ett par shorts till då ett par är för lite att ha hemma! Dessutom skulle jag vilja hitta någon gosig halvoversize tröja som man kan slänga på över linnet utan att dö av värmeslag även om det är varmt ute, ifall man typ bränt sig(är expert på att bränna axlarna) eller linne kanske inte passar tillfället! 😉

Får se vad som händer! Fick iaf en peng av pappsen som jag tänkte lägga på detta! 🙂
puss puss