Är jag klar??


God middag bloggen!

Sitter just nu på tåget hemåt igen, eller ja just nu åker jag mot Göteborg, är väl inte direkt rätt håll, men ska byta där och då går det neråt igen! Är dock över fem timmar innan jag är hemma men men med lite tur var detta sista resan till Skövde! 😀

Kan ju såklart inte säga säkert förrän om 18 arbetsdagar, men om jag tolkade frågorna rätt och inte glömde några tal finns det nog en ganska stor chans att denna tenta blir godkänd och är den det plus ihop med den jag gjorde för två veckor sen då är jag klar!! Då är jag färdig hälsocoach, vet inte riktigt vad jag ska göra med mina kunskaper än men ändå!! 😀

Det ska bli helt underbart att komma bort från all den stressen som dessa resor och tentor har gett! Det enda tråkiga är att jag inte kommer träffa min stora ystersyster så ofta framöver, och mina übersöta syskonbarn! Men förhoppningsvis kommer de ner i sommar och vi kan umgås under mindre stressade och nervösa omständigheter! Är ju liksom lite lagom halvhysterisk precis innan tentan, försöker slappna av men är urdålig på det! 😛

Men nu ska jag sätta mig och börja plinka på min LIA-app och hålla tummarna fram till den 5 juni! 😉 Puss puss