Bikinishopping


Sexy Swimsuit Gleen Bikini Top
Ipanema Bra Artemis-3-D

Vårvärmen plus löning ger verkligen en ökning av shoppingsuget, idag fastnade jag för en hel hög söta bikinisar på BubbleRoom! 🙂 Hihi det är väl kanske lite tidigt att drömma om att kunna glida runt på stranden i en av dessa läckerbitar utan att frysa halv ihjäl men nu när man äntligen kan springa runt utan jacka ute känns det som det faktiskt finns en möjlighet att det kommer bli så pass varmt i sommar! 😀

Dock när jag ser på deras snygga magar känner jag att det kanske är dags att ta tag liiite i träningen, visst jag vill aldrig någonsin mer banta men lite träningen för att tajta åt kroppen lite kan nog aldrig bli fel! 😉 Lär få bli en hel del utav det om jag någonsin skulle ta på mig den rosa baddräkten, dösnygg på henne, inte riktigt säker på att den ska skulle vara lika snygg om det stack ut en valk där hennes midja går in! 😛

Har inte använt baddräkt på många år så är faktiskt lite sugen på att kanske köra på en sån i år istället, men hittar oftast inga snygga, de flesta är så himla tantiga, men kanske den ovan hade passat… Efter en månad med Callanetics! 😉
puss puss