Sista resan!


God morgon fina läsare!

Nu sitter jag på tåget mot skolan igen, sista resan på en månad som jag ska upp! Ska bli hur skönt som helst faktiskt att slipp gå upp fem på ett tag, fast det allra bästa är nog såklart att slippa sitta på ett tåg i 2×3 h! 😉

naglar 290413-2

Det har varit en busy helg, i lördags jobbade jag ju hela dagen, sen kom bästi och vi funderade på att gå ut, det slutade med att vi somna i soffan istället! 😉 Och igår blev det fullrulle, vi målade naglarna, mina blev läckert rosa, sen var vi på en liten shoppingtur, köpte fika, tittade på och hämtade en fågelbur till bästis pippi så den ska få vara ute! 🙂

Sen var jag en sväng hos mamma och pysslade med hästarna, Laura fäller så mycket just nu att det bara dröser av henne så vill få bort så mycket som möjligt så det inte blir för varmt för henne! 😛

Men jag har inte hunnit prova min nya foundation en enda gång i helgen, så den ska jag prova idag istället, kom inte riktigt upp i tid i morse för att fixa det då, men ska göra det under resans gång! 🙂

Denna veckan kommer bli en pluggig veckan(ovanligt va?) har fortfarande en uppgift som ska vara klar på fredag och sen tentan nästa vecka som jag bara måste få godkänt på, men gå att som det ska är det slut på sånt sen, inga fler tentor och inlämningsuppgifter mm, då kan jag bara fokusera 100% på min LIA! 😀
puss puss