Skövde vill behålla mig!


Tenta är klar, det kändes helt okej, var ett par frågor jag kände mig lite villrådig på då de inte riktigt var om ämnet, men hoppas det inte ska gör för mycket! 😉

Nu sitter jag och väntar på tåget hem, det skulle egentligen gått för tre min sen men är försenat tyvärr, kommer nog missa nästa tåg, men det får lösa sig, har hellre problemen åt detta hållet än när jag är på väg upp, nu är det ju inte så himla viktigt när jag kommer hem! 😉

Så fort jag kommer på tåget ska jag sätta mig med en skoluppgift som ska vara klar nästa vecka, tänkte göra den så fort som möjligt så jag kan börja plugga till nästa tenta som är om två veckor, den kommer nog var rätt svår, så kan inte köra med samma system som vanligt, måste verkligen plugga stenhårt, för den har jag dessutom bara en chans på mig att klara och det skulle ju vara skit att ramla på målsnöret och få vänta ett helt år till innan jag får chans att göra om den! Vill bli klar, NU!!! 😉

Nu kom solen fram så ska nog ut och gotta mig i solen, så ses vi när jag kommer på tåget, då ska jag vissa er mitt nya inköp från BodyShop som jag inhandlade igår! 🙂
Puss puss