Jag sitter i första klass!!


IMG_3507 IMG_3508Liten sneakpeak på tentan jag fick med mig hem från Skövde, förra kursens tenta. En av få tentor som jag faktiskt fått väl godkänt på, känns rätt konstigt för förr fick jag nästan alltid högre betyg än G på mina prov i skolan(engelska är ett undantag) men på högskolan har de inte varit riktigt samma sak så ruskigt nöjd faktiskt! 🙂 Fick dessutom alla rätt på flervals frågorna(kommentaren på första bilden är på det) och förutom en en räknefråga som jag blev bortfintad på alla rätt även där! 🙂

Sitter just nu i första klass, för allra första gången, eftersom första tåget var försenat missade jag anslutande tåget och då det är bestämda platser på det tåget jag sitter på nu fick de boka om min biljett och då fanns de inga andra-klass biljetter kvar så hon uppgraderade mig till första klass! 😉 Nu är ju Sj´s snabbtåg otroligt bekväma som det är så det är ju ingen jätteskillnad men det känns ändå otroligt lyxigt att sitta här! Speciellt att det är ett gigantisk armstöd mellan sätena så jag behöver inte ens komma i närheten av någon vass armbåge i sidan är guld värt! 😀 Sen att jag skulle kunna gå upp 100 kilo och ändå få plats i dessa säten utan problem säger ju lite om hur gigantiska de är! 😀

Dock börjar jag känna av att jag vaknade 4:50 i morse, antagligen pga nervositet, och kunde inte somna om, är trött som sjutton så den där skoluppgiften får nog vänta till imorgon eller på söndag eller något för just nu kan jag knappt hålla mig vaken, dessutom börjar huvudvärken som alltid kommer efter en sån här resa komma, och då tänker jag inte göra någonting för att pressa den att blomma ut i migrän som den annars gärna gör… Men men inte gnälla nu sitter ju som sagt i första klass, hade jag själv betalat för resan hade den gått på mellan 1600-1800 spänn, nu gick den bara på 420:-! 😉 Måste man åka i 7 timmar är detta helt klart sättet att göra det på! 😉
puss puss