Extra Virgin Mineral


20130426-120632.jpg
Nu sitter jag äntligen på tåget, har visserligen gjort det en stund och hade det varit i tid hade jag redan suttit på nästa också, men det lär jag missa. Men lite drygt en halvtimme sent varit det…

Iaf här kommer mina nya inköp på BodyShop, Extra Virgin Mineral™ Powder foundation och en borste som hör till, har egentligen redan en kabukiborste men vet inte riktigt var den är och den har dessutom några år på nacken så kände att en ny vore passande! 🙂 Dessutom var det halva priset på den om man köpte den ihop med foundationen, himla tur det för annars kostar den 245:- och det tycker jag är mycket för en borste!

Har dock inte hunnit prova er så himla bra än, vispade på lite i morse hos min syster, men med tanke på myspys-belysningen hon har på sin toalett var det inte lätt att se om det blev bra eller inte men ska prova den mer ikväll(om jag kommer hem i vettig tid) eller imorgon! Då kommer en recension också! 🙂 Har höga förhoppningar då den verkar vara riktigt trevlig och dessutom ska vara extra snäll mot huden! 🙂
Puss puss