Långresa


God morgon världen!

Idag börjar min två dagar långa resa, önskade verkligen att den innehöll roligare saker, men mycket trevliga människor innehåller den iaf! 😉 först ska jag till skolan för den nästsista föreläsningen i konceptutveckling, kommer dock inte handla mycket om koncept utan istället photoshop.. Hoppas den blir lärorik, och relativt kort för efter den kommer höjdpunkten på min resa, att åka till Skövde och göra min nästsista tenta!! Har massor med kunskap jag måste få in i mitt huvud innan dess, men den är inte förrän imorgon, så har hela dagen på mig att hinna plugga ordentligt! 😉

Men nu ska jag inte gå händelserna i förväg, före tentan ska jag åka upp till min äldsta storasyster och sova över hos henne, det ska bli trevligt! 🙂 De har världens mysigaste lilla gård där uppe! 🙂

Känner att jag har lite svårt att uttrycka mig just nu, blir mest svammel, antagligen för att nerverna börjar sätta in, har inte fått någon info om hur denna tenta kommer se ut, men att plugga till den har inte varit så enkelt allt är så spretigt lite fakta här och där massa sidor man ska gå in på och länkar som inte funkar mm, förra kursen var mycket enklare… Hoppas de iaf har samma system på tentan som på den förra men chansen är nog liten då såna tentor har varit sällsynta under hela utbildningen… Men det ska vara en chat i eftermiddag så hoppas få lite mer info där.

Nu är jag strax i Malmö så måste sluta.
Puss puss

Ps. Nopplis är mycket bättre förresten! 😀