Min utbildning ligger i fas! 2


Tummen-upp

Sitter på tåget hemåt igen, trött som sjutton, somnade till och med på det förra, men nu känner jag mig iaf lite mer vaken, än så länge iaf! 😉

Har varit på mentorsamtal i skolan idag och pratat om mina betyg och min LIA-plats, har varit liiite nervös för betygen på iOS då jag inte hört någonting, men allt så jättebra ut och jag har minst G i alla mina kurser! 🙂 Det  kändes super skönt att höra, nu har jag bara konceptutveckling och LIA kvar att få betyg på! Och i konceptutveckling ska vi bara göra en rapport om koncept(konstigt va?!) innan den kursen är slut! Sen ligger bara LIA-n kvar framför mig, och min mentor tyckte min idé lät helt strålande så det kändes peppande! 😀

Plus att jag fick redan på att det är ingen lektion nästa fredag så nu är det bara två turer jag har kvar framför mig! 😀 Ska bli såååå himla skönt, även om det också är jättesorgligt då jag verkligen kommer sakna mina klasskompisar, visst ska upp två gånger till på LIA-halvtid och på avslutningen men sen är det helt slut! 🙁 Det är verkligen något av det tråkigaste med att studera så långt bort, visst kan man åka upp och hälsa på men inte direkt så man kan lägga 6-7 timmars tågresande på att umgås sådär himla ofta sen när man har jobb och grejer och för att inte tala om vad det kostar…

Men men ingen idé att sörja i förtid direkt, har dessutom verkligen hittat drömföretaget i Göteborg så en dag kanske jag flyttar hemåt igen(kommer ju från bohuslän från början om ingen visst det)… Men det kräver en hel del efterforskning och att jag skulle få ett jobb där såklart! Och myyyyycket övertalning för att få en speciell pojke med mig! 😉 Nu är jag snart hemma iaf! 🙂
puss puss


2 tankar om “Min utbildning ligger i fas!

Kommentarer är stängda.