Bara två veckor kvar!!


oldmoi

God morgon söta läsare!

Måndag igen, sängen var lite för skön som vanligt så fick typ cykla i 300km/h för att hinna till tåget! Men hann gjorde jag iaf, trots att det innebar att jag hade kaffe över hela handen innan jag kom ner! 😉

Men nu är det bara två veckor kvar innan LIA-n börjar och jag är jättetaggad för jag tror idéen är superbra, plus att det ska bli väldigt roligt att få börja jobba hemifrån och denna gången med en arbetsgivare som bor 3 mil bort istället för 30 mil som det var förra gången! 🙂 Och ensam, denna gången behöver jag bara fokusera på vad jag själv gör och inte på om någon annan gör sitt jobb eller inte, sååå mycket skönare! 😀

Fast det som är det allra bästa med LIA-n är att efter att den är slut, då är det slut, då är min utbildning klar och förhoppningsvis är jag då en app-utvecklare även på pappret, har inte sett mina betyg i iOS än så vågar inte ropa hej förrän jag vet att de är godkända!

Så nu har jag bara sammanlagt 6 resor kvar till skolan om man räknar med LIA-halvtid och avslutningen, det känns att det närmar sig slutet! 🙂 Ska bli döcool! Får väl se vilket jag blir först, app-programmerare eller hälsocoach! Nästa tenta är på fredag, så hoppas verkligen inte att vi får mycket uppgifter denna veckan så jag hinner plugga ordentligt för den! Vill INTE få underkänt! Och sen är den sista tentan den 10 maj, så går den också bra kan jag ta ut min examen den 5 juni, en vecka innan jag slutar på denna utbildning!

Så sen är bara frågan vad jag ska göra som app-utveklande hälsocoach, haha synd det redan finns en miljon hälsoappar ute på marknaden, men kanske jag kan hitta ett kryphål… 😉 I vilket fall som helst så har jag inte hittat mitt fasta drömjobb till hösten kommer jag nog läsa en kurs för php, databaser, HTML mfl för att bredda mina kunskaper lite, då väldigt många appar idag kräver sånna kunskaper. Plus att bygga hemsidor har alltid varit roligt och då kommer jag även få mer kunskap om hur jag kan göra om mitt tema här på bloggen så det passar mig perfekt! 😀 Så det ser jag fram emot även om den är helt på distans vilket inte är riktigt min grej, så är det iaf bättre än systemet på den hälsocoach-utbildningen när jag måste fara över halva landet till varje tenta!

Haha jisses vad detta blev långt! Nu ska jag sluta pladdra för nu är jag strax framme i Malmö!
puss puss