Muppiga rygg! 2blommor

Mina fina blommor i rabatten njuter av solen! 🙂 

God morgon fina läsare!

Denna morgon kunde ha blivit helt perfekt, låg och gosade med älsklingen i sängen, precis så jag vill börja en dag men blir tvungen att gå upp för ryggen gör så ont att det blir omöjligt att ligga kvar! Suck! Så just nu har jag hundra tankar om sängen om det är madrassen är för hård eller om det är för att det är två madrasser och jag ligger för mycket på den hårda delen…

Men men har inte råd att göra någonting åt det just nu så nu ska jag sluta gnälla för det är helt fantastiskt väder ute så nu ska jag bara njuta! Såna dagar som denna kan man verkligen inte hålla sig inomhus, så direkt när jag fått i mig lite frukost och gjort mig iordning ska jag sticka till mamma och gosa med mina fina flickor! 🙂 Älsklingen ska ut och köra bil så Snogeholm får vänta till i kväll! 🙂
puss puss


2 tankar om “Muppiga rygg!

Kommentarer är stängda.