Det är fredag!


20130419-112744.jpg

God förmiddag fina världen!

För en gång skull är jag extra lycklig över att det är fredag, för denna helgen är jag helt fri och det är också älsklingen så jag hoppas bara på strålande fint väder så vi kan hitta på med en massa härliga utflykter, är ruskigt sugen på att åka ut till Snogeholm och promenera och kanske grilla! 🙂 Är ju fortfarande luspank så det få bli gratisutflykter hela helgen! 😉

Just nu är jag hemma hos mamma(ovanligt va? 😉 ) vi håller på att forska i stammen på en häst som mamma kanske ska köpa… Superspännande tycker jag, när jag var yngre forska jag i mängder på mina hästar stammar och skrev lååånga släktträd, allra roligast är det med fullblod då de alla har rötter bak till 1700-talet minst! Sååå intressant! 😀

Men i sen ska det bli en skönhetsdag har gått och sneglat på mina gellack bra länge nu, min naglar bara böna och ber att jag ska måla dem och kommer bästis ikväll ska nog hon få fina med! 😀 Pastell är det som gäller, kommer bara använda fina våriga färger hela våren! 😀
puss puss