High heels sneakers


bullboxer-model-380509-1025176 kennel-o-schmenger-soho-1045520  crime-model-2172-1044369

Trots att jag för tillfället är vrålpank kan jag inte låta bli att spana på skor!! Haha Emily älskar skor så enkelt är det trots att jag redan har så många att jag aldrig hinner använda dem alla! 😉 Dessa hittade jag på Heppo, de har verkligen massor med underbara skor! 😀

Men något jag har sucka efter länge, är högklackade sneakers, speciellt nu till våren hade det varit så himla snyggt att ha minst ett par såna här ovan, till ett par läckra jeans, shorts eller en cute kjol och min fina skinnjacka! Mums! 😀

Speciellt de översta hade varit asläckra till min fina skinnjacka, är helt kär i den, tyvärr var älsklingen helt slut efter jobbet så det blev ingen tur till skogen, men ska försöka få till några vettiga bilder här hemma iaf! 😀 Än så länge håller nog ljuset, hatat att ta bilder på kvällen för de blir så fulla och gryniga! Blä! 😉
puss puss