Game of Thrones-maration!


tyrion-lannister-game-of-thrones

Imp, den absolut skönaste karaktären i hela serien! 😉 

God morgon bloggen!

Jag spenderade större delen av min lediga tid igår med att titta på Game of Thrones! 😛 Sju avsnitt hann jag med, så nu är det bara 3 avsnitt kvar av första säsongen! Och då har jag inte ens bestämt mig för om den är värd att titta på, visst den är väldigt spännande men allt blod är så man mår illa! Så mycket heeeeelt onödigt men det som jag tycker är värst är när de har ihjäl djur, det stör mig mycket! :@ Höll på att sluta titta när de hade ihjäl en oskyldig varg då blev jag svinsur! Och då är jag ändå inte så mycket för vargar, de känns för opålitliga!

Men men, nu har jag iaf bara 3 avsnitt kvar att titta på väg till och från skolan så idag ska jag vara liite mer aktiv här! 😉

Idag var det jobbigt att gå ur sängen, att gå upp 5 tre dagar i rad är inte riktigt mitt huvud med på, speciellt som jag inte kom i säng i tid igår… Men sista dagen för denna vecka iaf! 😀 Imorgon ska jag ha en skön sovmorgon, iaf till typ 7-8! 😉
puss puss