Ny vecka igen!


God morgon världen!!

Tillbaka på måndag igen! Och denna veckan ska bli helt underbar, då jag är ledig från jobbet i två veckor är det bara skola idag och imorgon innan jag är helt fri resten av veckan!! Såååå himla skönt! 😀 Då ska det bli mycket mystime! 😀

Det hände en underbar liten sak igår hemma hos mamma, efter lite sorgligheter med flera kalvaar som drabbats av schmallenbergs sjukdom(dödlig), föddes det en supersöt alldeles frisk liten kalv, en brunröd liten tjur, så himla söt! 😀 Och väldigt snabb på benen också! 😀 Bilder på den kommer ikväll då min kamera tydligen inte vill sända över dem till mig just nu! 😛

game-of-thrones

Nu ska jag inleda denna vecka med att undersöka Game of Thrones, har första säsongen, dags att se om det är något att ha eller inte! 😉 I annat fall har jag något att göra på mina 3 timmar till skolan! 😉
puss puss