Dagarna går fort!


nashville

God morgon underbara läsare!

Kan inte fatta att det redan är torsdag!! Sitter på tåget mot skolan igen, med ett rykande färskt avsnitt av Nashville, superspännande är det och var tvungen att pausa en stund för att det inte ska ta slut för fort! 😉

Men denna vecka har jag hunnit med en massa!! Har fått en strålande praktikplats, kan inte bli bättre än så alltså! Och så himla skönt att ha det klart, det är ju bara 3,5 vecka kvar innan LIA-n(praktiken) börjar!  🙂

Igår kväll var jag sjukt uttråkad då älsklingen hade möte på jobbet och efter att ha legat i soffan i över en timme med ett moment 22, uttråkad med utan att orkar göra något, tog jag ta i mig själv och började gräva i garderoben! Först hade jag tänkt rensa ut lite skit men fick ta i en klänning jag sytt själv som jag aldrig blev riktigt nöjd med, men kjolen är jätte fin så jag klippte av livet och sydde om den till en kjol! 😀 Blev supernöjd så den fick följa med till skolan idag! 😉 När jag får möjlighet ska jag ta bild på den så ni också får se mitt lilla mästerverk! 🙂

Har dessutom en klänning till som är sydd på samma vis så är sugen på att göra en kjol av den med! Men det får bli när jag kommer hem igen! 😉 Men nu är jag så nyfiken på vad som händer i Nashville att jag måååååste kika vidare! 😉 Ha en underbar torsdag, tänk bara en dag kvar till helg! 😀
puss puss

sam-palladio

Min favorit i Nashville, Gunnar Scott! Mums! 😉