Min nya jacka!


20130409-063520.jpg

God morgon fina läsare!

Igår fick jag mitt paket från Zalando med min nya fina jacka! 🙂 Är super nöjd, lite ljusare än jag hade tänkt men sitter som en smäck och är super skön! 🙂 Så tror den kommer bli helt perfekt så fort det blir lite varmare, eller ja det kanske det är lite senare, men kvart i sex är det allt skönt att ha en gosig vinterjacka! 😉 Men idag är första gången jag åker utan mössa iaf så ett litet framsteg! 😉

Är på väg till skolan igen, trodde det skulle vara lättare att komma upp eftersom det är tisdag idag, men jag hade fel, snoozade tre gånger innan jag äntligen kom ur sängen, morgonpigg är inte riktigt min grej, men räknade ut att det är bara 11 gånger kvar innan det är slut på att gå upp 5 och åka tåg 3 timmar en väg! Gött värre! 🙂

Fast det bästa men att gå upp så tidigt är att sen känns allt som sovmorgon, bara att sova till sex känns super lyxigt! 😉

Förresten har fått världens bästa idé för LIA hoppas bara det är okej att göra så, är det de kommer jag bli überlycklig! Då har jag lätt världens bästa praktikplats, en bra app-idé som innehåller precis det jag lärt mig, nära hemma och med en arbetsgivare som tänker på samma sätt som moi! 😀
Puss