Pastell på Bubbleroom


Pictures1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Det värsta med lördagens utekväll är att den blev dyyyyr!!! Så idag är det enbart fönstershopping som gäller för hela slanten! 😛 Men spanade in Bubblerooms Pastell kollektion(då jag ÄLSKAR pasteller!! Kunde lätt haft enbart pasteller i garderoben!!) och hitta sååå himla mycket fint! 🙂 Och då jag är lite fattig, har jag hållit mig till hyfsade budget alternativ, det dyraste var jackan, 599:- men den är ju helt underbar, lite 80-tals inspo och det är också något jag verkligen avgudar!!!

Ibland önskade jag verkligen att jag var född 25 år tidigare än jag är, bara för att få uppleva 80-talet, speciellt modet för det tycker jag är sååååå himla läckert! Jeansen känns också lite åt de hållet! 🙂 Skulle kanske göra en djupdykning i 80-tals modet och sen vad jag kan hitta för läckert, det kanske jag hjälpa mig att vara mindre trött på min tråkiga garderob! 😉

Men något jag bara måste skaffa mig när sommaren och värmen äntligen kommer är en sån halvgenomskinlig blus/tröja, tycker det är så snyggt, gäller bara att man har en snygg bh och byxor/shorts som inte sitter åt, för vem vill visa upp lovehandles valkar som gärna bildas över byxkanten om de sitter tajt?! Haha! Lite snyggare mage än jag har nu hade inte heller varit fel! 😉
puss puss